HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
Wedstrijden regio

Zo 20 okt Typhoonloop Gorinchem .Afstanden; 5/10km

Zo 21 okt Houtloop Delft. Afstanden; 5/10/15km

Za 27 okt Dijkloop Schoonhoven. Afstanden; 6/10/21.1km

Zo 28 okt Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Zo 28 okt Kuitenbijtersrun Naaldwijk .Start 2.00 uur Rondjes 3km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

TEMPELRUNNERS CROSSLOOP
OP ZATERDAG 13 OKTOBER IN POORTUGAAL
Organiseert "loopgroep de Tempelrunners" i.s.m wielercomité Albrandswaard en PRC Delta uit Spijkenisse voor al weer de twaalfde keer deze crossloop.Deze crossloop wordt gehouden in de Johannapolder waar tevens ook de veldrijders hun wedstrijd hebben.
START: 12.30 uur
AFSTANDEN; 2 / 4/ 6/ EN 8KM
Inschrijving : vanaf 11.30 uur op de grote parkeerplaat in de buurt van het pannekoekenhuis. (Albrandswaardsedijk 180)
Inschrijfkosten : 2 euro.
Inlichtingen: ww.henkierunners.nl
DEELNAME IS OP EIGEN RISICO.


Reacties

Er was weer veel te doen in de buurt zoals de politietriathlon in Spijkenisse en de Oude maasloop in Barendrecht. Ook in Pijnacker, Lekkerkerk,Berkel Roderijs en Delft werd er gelopen. Wat me op viel was het grote verschil in deelnemers. Politie triathlon trek veel deelnemers. De halve marathon in Pijnacker ook .Hier waren op de halve 494 op de 10km 318 en op de 5km 167 deelnemers die de finish over gingen. Maar in Berkel maar 30 deelnemers op de 5km in in Barendrecht maar 44 mensen die mee liepen aan de 10km terwijl dit jaren terug toch wel een groot evenement was. Hoe komt dit toch .Mijn eerste gedachte was de inschrijfkosten ,maar dat kon het niet zijn .Want Berkel was één van de duurste .De na inschrijving was voor de halve 20 euro en voor de 10km 17.50 euro.Terwijl Barendrecht dan slechts een tientje was (wat ik ook heel veel vind) Nee dan moet het wat anders zijn ,maar WAT. Moeilijk om achter te komen denk ik je moet als organisatie ook een beetje geluk hebben natuurlijk.Misschien wat om aan te werken ,want ik denk dat de lopers van nu wat meer willen dan alleen het rondje om de plas en een medaille na afloop, waar ik zelf vind dat daar niks mis mee is .Al dat gedoe er om heen is niet mijn ding .

Reacties

Nou de kalender staat alweer vol met aardig wat wedstrijden in de buurt .Hoop dat er wat voor je bij zit.Merk om me heen dat het triathlon gebeuren ook erg in de lift zit ,veel mensen zijn daar mee bezig. Erg leuk natuurlijk en je heb wat meer afwisseling in je trainingen want alleen maar lopen wordt natuurlijk erg saai. Ik ga proberen om hier ook een soort van kalender te maken op de site zodat je kan zien of er ook ergens één in de buurt is. Het is nu natuurlijk alweer september en loopt dat wel al een beetje af maar het nieuwe cross seizoen staat al weer te popelen om te beginnen net zoals mijn crossschoenen die bijna uit de kast springen om weer door de blubber te draven .HEERLIJK HOOR. Niet vergeten 13 oktober is het weer in de Albrandswaard dus kom lekker ploeteren .

Reacties

Zo de meeste vakantie's zijn nu wel voorbij ,dus wordt het weer tijd om wat te gaan doen en de kilotjes die je met veel gemak bent aangekomen er weer met veel moeite zien af te krijgen. Dus ....

Op dinsdagavond 18 september start loopgroep de Tempelrunners weer met een beginners hardloopgroep. Voordat we het richting de media sturen kunnen eerst Familie, vrienden en kennissen en oud Tempelrunners zich opgeven om mee te doen. Maximaal 20 deelnemers kunnen zich aanmelden. Stuur een mailtje aan loopsport@kpnmail.nl met je naam. We houden je dan op de hoogte van hoe en wat. De kosten zijn 1 euro per keer en we bouwen het heel rustig op naar een doel die je zelf bepaald.

CROSSLOOP

Zaterdag 13 oktober organiseren we weer de crossloop de afstanden zullen 2/4/6/8km zijn. Meer info volgt.

Reacties
Crosslopen agenda
  Handige links
  Regio uitslagen
   Verenigingen

   Aaa  /Alblasserdam
   Avantri / Schoonhoven
   AV Fortuna /Vlaardingen
   AV Passaat / Papendrecht
   AV Spark/ Spijkenisse
   AV Waterweg /Maassluis
   AV Flakkee /Middelharnis
   AV Spirit/Oud-Beijerland
   Brugrunners / Spijkenisse

   Bertuslopen Delft
   Cav Energie /Barendrecht 
   De Kievitten /Bleiswijk
   Olympus70  / Naaldwijk
   Pallas 93   / Hellevoetsluis
   Parthenon   / Dordrecht
   PAC     /  Rotterdam
   RA     /    Rotterdam
   Voorne atletiek Brielle
   TVS 90  /Spijkenisse