HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
Wedstrijden regio

Zo 20 okt Typhoonloop Gorinchem .Afstanden; 5/10km

Zo 21 okt Houtloop Delft. Afstanden; 5/10/15km

Za 27 okt Dijkloop Schoonhoven. Afstanden; 6/10/21.1km

Zo 28 okt Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Zo 28 okt Kuitenbijtersrun Naaldwijk .Start 2.00 uur Rondjes 3km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

De éne training is de andere niet.

Heeft u dat ook wel eens dat de éne training niet net zo gaat als de andere! Ik doe meestal op een zaterdag morgen een soort wedstrijd training . Deze kan gaan over 5km en kan oplopen tot 10km ,verder dan 10km ga ik niet. Ik doe dan altijd wel mijn best om een redelijke tijd voor mezelf neer te zetten. Zo liep ik een paar weken terug nog onder de 20 min op de 5km.en verleden week nog net 41 min op de 10km. Maar vandaag wist ik het niet . Had al moeie benen toen ik de deur uit ging wat meestal na een km of 2 wel over gaat . Maar vandaag dus niet.Verleden week dus die 10km gelopen en was op het eind nog in staat om er zo een paar km aan te plakken. Nu had ik al moeite om 1km tempo te lopen. Of het kwam dat het zo benauwd was weet ik niet ,maar ik weet wel dat mijn ademhaling zwaar was en het zweet al snel van mijn lijf liep. Wat ik meestal doet als het niet gaat is om het me toch zo leuk mogelijk te maken en om zo min mogelijk met de km tijden bezig te houden. Zo ook nu .Bij Pernis aangekomen pakte ik wat viaducten en de roltrap . Zo maakt ik de training voor mij wat leuker en tevens wat zwaarder en maakt de tijden niet meer uit . Wat doet u als het een keer niet gaat? Schrijf .   Schrijf gerust een stukje en stuurt het naar  h.kerkhof17@chello.nl 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Crosslopen agenda
  Handige links
  Regio uitslagen
   Verenigingen

   Aaa  /Alblasserdam
   Avantri / Schoonhoven
   AV Fortuna /Vlaardingen
   AV Passaat / Papendrecht
   AV Spark/ Spijkenisse
   AV Waterweg /Maassluis
   AV Flakkee /Middelharnis
   AV Spirit/Oud-Beijerland
   Brugrunners / Spijkenisse

   Bertuslopen Delft
   Cav Energie /Barendrecht 
   De Kievitten /Bleiswijk
   Olympus70  / Naaldwijk
   Pallas 93   / Hellevoetsluis
   Parthenon   / Dordrecht
   PAC     /  Rotterdam
   RA     /    Rotterdam
   Voorne atletiek Brielle
   TVS 90  /Spijkenisse