HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
LOOPGROEP IN DE ALBRANDSWAARD
Wedstrijden regio

Zo 19 Aug Kerkpolderloop Den Hoorn. Afstand; 5km

Di 21 aug Ronde van West .Afstanden; 5/10km

Do 23 aug Seuterloop s'Gravendeel. Afstanden; 5/10km

Za 25 aug Schenkelloop Capelle a/d IJssel. Afstanden; 5/10/15km

Za 25 aug Halve Burgh Haamstede. Afstanden; 6.5/12/21.1km

Za 25 aug Loop naar de Pomp. Schijndel. Afstanden; 5/10km

Zo 26 Aug Kerkpolderloop Delft. Afstand; 5km

Ma 27 aug Avond vierdaagse SPARK AFGELAST

Wo 29 aug Molenweiloop Heerjansdam. Afstanden; 5/10km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

De éne training is de andere niet.

Heeft u dat ook wel eens dat de éne training niet net zo gaat als de andere! Ik doe meestal op een zaterdag morgen een soort wedstrijd training . Deze kan gaan over 5km en kan oplopen tot 10km ,verder dan 10km ga ik niet. Ik doe dan altijd wel mijn best om een redelijke tijd voor mezelf neer te zetten. Zo liep ik een paar weken terug nog onder de 20 min op de 5km.en verleden week nog net 41 min op de 10km. Maar vandaag wist ik het niet . Had al moeie benen toen ik de deur uit ging wat meestal na een km of 2 wel over gaat . Maar vandaag dus niet.Verleden week dus die 10km gelopen en was op het eind nog in staat om er zo een paar km aan te plakken. Nu had ik al moeite om 1km tempo te lopen. Of het kwam dat het zo benauwd was weet ik niet ,maar ik weet wel dat mijn ademhaling zwaar was en het zweet al snel van mijn lijf liep. Wat ik meestal doet als het niet gaat is om het me toch zo leuk mogelijk te maken en om zo min mogelijk met de km tijden bezig te houden. Zo ook nu .Bij Pernis aangekomen pakte ik wat viaducten en de roltrap . Zo maakt ik de training voor mij wat leuker en tevens wat zwaarder en maakt de tijden niet meer uit . Wat doet u als het een keer niet gaat? Schrijf .   Schrijf gerust een stukje en stuurt het naar  h.kerkhof17@chello.nl 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Handige links
Regio uitslagen
  Verenigingen

  Aaa  /Alblasserdam
  Avantri / Schoonhoven
  AV Fortuna /Vlaardingen
  AV Passaat / Papendrecht
  AV Spark/ Spijkenisse
  AV Waterweg /Maassluis
  AV Flakkee /Middelharnis
  AV Spirit/Oud-Beijerland
  Brugrunners / Spijkenisse
  Cav Energie /Barendrecht 
  De Kievitten /Bleiswijk
  Olympus70  / Naaldwijk
  Pallas 93   / Hellevoetsluis
  Parthenon   / Dordrecht
  PAC     /  Rotterdam
  RA     /    Rotterdam
  Voorne atletiek Brielle
  TVS 90  /Spijkenisse