HENKIERUNNERS// TEMPELRUNNERS
Wedstrijden regio

Zo 20 okt Typhoonloop Gorinchem .Afstanden; 5/10km

Zo 21 okt Houtloop Delft. Afstanden; 5/10/15km

Za 27 okt Dijkloop Schoonhoven. Afstanden; 6/10/21.1km

Zo 28 okt Bertusloop Delft. Afstanden; 5/10km

Zo 28 okt Kuitenbijtersrun Naaldwijk .Start 2.00 uur Rondjes 3km


MEER WEDSTRIJDEN KLIK HIER 

Of de Hardloop kalender

Wandelen

Meer info kijk hier onder

Meer wandeltochten

Estafetteloop Spark

Voor alweer de vijftiende maal werd deze estafette loop die over een afstand van 42.2km gaat georganiseerd door de atletiek vereniging Spark uit Spijkenisse. Dit maal in samen werking met Tvs90 omdat de atletiek baan gerenoveerd wordt. Na een jaartje overgeslagen te hebben werd ik dit maal gevraagd door Michael of ik geen zin had om met Mark en Ruben en Michael zelf, om mee te doen aan deze estafette. Dat vond ik natuurlijk leuk om te doen maar gelijk bekroop mij het gevoel dat ik tussen deze jongens wel al een oude man ben en het misschien niet allemaal meer kan bijhouden.Gelukkig viel het achteraf wel mee. Er was een mooie ronde van 1050m uitgezet die goed lopende bochten had en na 500m een licht heuveltje .Gelijk daarna een stuk van 300m wind tegen (wat ik zelf eigenlijk het lekkerste stuk vond)  Wij waren maar met 4 man en dus moesten wij deze dus 10x lopen .Best een hele opgave. We hadden de weer goden mee en zo konden we om 12.00 uur met een heerlijk zonnetje beginnen met onze uitdaging.Ze hadden besloten dat de oudste maar moest beginnen(of was het de langzaamste ).Met 23 ploegen gingen we dus van start.Moet zeggen dat het niet slecht ging, ik ging als derde het wisselvak in.Nu was het de beurt van Mark  Na hem MIchael en als laatste Ruben. Ruben en Mark liepen rond de 3.30 min of soms zelfs sneller op het rondje .Michael en ik rond de 3.55 min Nu is het de kunst om dit vol te houden en ik kan u vertellen dat het gevoel zegt en dat is al tijdens de tweede serie dat het niet gaat lukken. Maar niets is minder waar ,want op één of andere manier is er iets in het lichaam die je toch sleept naar bijna de zelfde ronde tijden en vaak ga je op het eind zelfs nog iets sneller(als het mee zit)We waren in een leuk gevecht verwikkeld om de tweede plaats maar na de achtste maal lopen moesten we afhaken mede doordat zij nog op jacht gingen naar de kop positie. Bij de laatste wissel lagen ze gelijk dus hing het af van de laatste lopers wie er ging winnen .De winnaar werd uiteindelijk de ploeg die vanaf de start op kop ging en finishte in een tijd van 2.34.29uur 29 seconden daar achter de nummer twee .Wij werden derde met een hele goede tijd van precies 2.36.00 uur. U ziet het hoe dicht eigenlijk alles op elkaar zat.Natuurlijk gaat het op zo dag niet om het winnen maar meer om het gezellige samen zijn, maar als je toch ziet hoe fanatiek de meeste lopers toch zijn en een beetje boven zich zelf uitkomen,maakt het de dag nog leuker. Het was weer allemaal prima georganiseerd en met Joop als speaker was het geen minuut stil op het veld wat het ook wel weer gezellig maakt .Dus volgend jaar probeer ik zeker weer van de partij te zijn en ik hoop jullie ook.

1 TVS'90 heren team 2 2:34:29  
2 TVS'90 estafetteteam 2:34:58  
3 Vergane glorie 2:35:58  
4 Pallas'93 team 1 2:52:37  
5 TVS'90 heren team 3 2:54:03  
6 Estron Runners 2:56:29  
7 TVHW 3:00:14  
8 TVS'90 heren team 4 3:07:01  

Henk

Reacties

Pagina123
henk op 01-10-2018 21:10

Ik dacht steeds waar heb je  het over. Maar zag pas in de uitslagen dat het onze team naam was .Haha

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Crosslopen agenda
  Handige links
  Regio uitslagen
   Verenigingen

   Aaa  /Alblasserdam
   Avantri / Schoonhoven
   AV Fortuna /Vlaardingen
   AV Passaat / Papendrecht
   AV Spark/ Spijkenisse
   AV Waterweg /Maassluis
   AV Flakkee /Middelharnis
   AV Spirit/Oud-Beijerland
   Brugrunners / Spijkenisse

   Bertuslopen Delft
   Cav Energie /Barendrecht 
   De Kievitten /Bleiswijk
   Olympus70  / Naaldwijk
   Pallas 93   / Hellevoetsluis
   Parthenon   / Dordrecht
   PAC     /  Rotterdam
   RA     /    Rotterdam
   Voorne atletiek Brielle
   TVS 90  /Spijkenisse